Panel dezbatere: Programul de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020: cine va câstiga, cine va pierde? 4 mai 2015, Cracovia/Polonia

Institutul pentru Studii Estice (ISE, Varșovia) și Institutul European din România (IER) au organizat panelul-dezbatere cu tema Programul de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020: cine va câștiga, cine va pierde?

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Congresului European al Autorităților Locale, care a avut loc în Cracovia, Polonia, în perioada 4 – 5 mai 2015. Congresul European al Autorităților Locale se dorește a fi o platformă de schimb de opinii, cunoștințe și experiență pentru liderii autorităților locale, a elitelor regionale cu reprezentanți ai administrațiilor de stat, ai ONG-urilor și ai mediului de afaceri. Misiunea congresului este de a crea o atmosferă pozitivă în vederea facilitării schimbului de informații și îmbunătățirea cooperării între regiunile din Uniunea Europeană.

Panelul organizat de ISE și IER s-a bucurat de participarea unor reputați experți și analiști din statele membre ale Uniunii Europene și a fost moderat de doamna Gabriela Drăgan, Director General al IER.

Pentru mai multe informații despre Congresul European al Autorităților Locale vă rugăm accesați ECLG.

Prezentare panel

Prezentare – European Congress of Local Governments 

Prezentare Carmen Boteanu

Prezentare Daniela Giurca

Prezentare Michael Pielke

Prezentare Valerie Carter 

Video – European Congress of Local Governments

FOTO

Sari la conținut