Conferința: Președinția română a Consiliului UE văzută prin ochii tinerilor

13 decembrie 2017 – Institutul European din România și Ministerul Afacerilor Externe, prin Ministrul delegat pentru Afaceri Europene au organizat conferința Președinția română a Consiliului UE văzută prin ochii tinerilor.

Detalii despre eveniment:
Conferința anuală a IER a fost organizată sub egida campaniei de dezbateri publice dedicate pregătirii Președinției României la Consiliul UE și și-a propus să aducă în atenție rolul și importanța pe care tinerii o pot avea atât în procesul de pregătire, dar și pe perioada mandatului Președinției.

Au participat dl Victor Negrescu, Ministru delegat pentru afaceri europene/Ministerul Afacerilor Externe, dl Bogdan Lazăr, Secretar de Stat, Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, dna prof. univ. dr Gabriela Drăgan, Director General, Institutul European din România, dl Leonard Orban, Consilier prezidențial pentru afaceri europene, dl Marius Dunca, Ministrul Tineretului și Sportului, dna prof.univ.dr. Alina Bârgăoanu, Decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice/SNSPA București, precum și tineri experți în domeniile relații internaționale, afaceri europene, comunicare ș.a.

Evenimentul s-a încheiat cu festivitatea de decernare a Premiilor de Excelență IER pentru promovarea spiritului și valorilor europene. Au fost nominalizate la Premiile de Excelență IER ediția a VIII-a 15 organizații și asociații de studenți și tineret, cu activitate și proiecte în domeniul afacerilor europene.

Broșura conferinței

Sinteza evenimentului

Prezentări în cadrul conferinței:

Înregistrarea video a conferinței

Monitorizarea aparițiilor în presă:

Album foto

Sari la conținut