Cursuri de formare AFTIPA

În perioada aprilie 2023 – septembrie 2024, Institutul European din România (IER) implementează proiectul AFTIPA: Anti-Fraud Training Initiative for Public Administration – Inițiativa de formare antifraudă pentru administrația publică, finanțat de Uniunea Europeană.

Proiectul își propune dezvoltarea unui pachet de formare profesională format din trei cursuri:

– Prevenirea și combaterea corupției

– Achiziții publice

– Avertizarea de integritate în instituțiile publice

Cursurile sunt destinate funcționarilor publici și personalului contractual din administrația publică centrală, în special cei care activează în departamentele de achiziții publice, în departamentele anti-fraudă, în organele de control ale administrației publice, personalului intrat recent în administrația publică, dar și altor categorii de personal implicat în atragerea și utilizarea fondurilor europene nerambursabile.

Programul de formare va fi disponibil din a doua jumătate a anului 2023 (începând cu luna septembrie 2023) până în prima parte a anului 2024, în mod gratuit, pentru un total de 75 de participanți. Cursurile se vor desfășura la sediul Institutului European din România, Bd. Reginal Elisabeta, nr. 7-9, Municipiul București.

Întrucât locurile sunt limitate, vă adresăm rugămintea de a vă exprima interesul pentru a fi contactați în vederea înscrierii, prin completarea formularului de mai jos.

Menționăm că la înscriere vor avea prioritate persoanele interesate de parcurgerea întregului pachet (toate cele trei cursuri). Persoanele interesate de înscrierea la unul sau două cursuri din cele trei vor putea participa în limita locurilor disponibile.

Finanțat de Uniunea Europeană. Totuși, punctele de vedere și opiniile exprimate sunt exclusiv ale autorului (autorilor) și nu le reflectă neapărat pe cele ale Uniunii Europene și ale Comisiei Europene. Uniunea Europeană și Comisia Europeană nu pot  fi considerate responsabile pentru acestea.

 

Sari la conținut