EuroIMPACT – Follow-up

Proiectul „Informing and improving communication on EU Cohesion policy in Romania”,  implementat de Institutul European din România și HotNews în perioada 16 aprilie 2018-16 martie 2019, a avut ca obiective principale creșterea gradului de conștientizare a publicului larg românesc cu privire la instrumentele și impactul politicii de coeziune a UE în dezvoltarea țării și facilitarea de dezbateri și schimburi de experiență între părțile interesate relevante vizând proiectele finanțate de UE, actuale și viitoare.

În cadrul acestui proiect, EuroIMPACT a fost un amplu eveniment de comunicare şi informare cu privire la politica de coeziune a Uniunii Europene în România. Acesta a cuprins o conferinţă la nivel înalt, urmată de ateliere de lucru şi un veritabil târg de idei al proiectelor implementate şi al unor posibile viitoare proiecte.

EuroIMPACT a realizat, între altele:

  • facilitarea dezbaterii cu privire la politica de coeziune din România, desprinderea unor lecţii şi provocări din experienţa anterioară;
  • prezentarea unor proiecte de succes, bune practici, lecţii învăţate şi oportunităţi asociate implementării politicii de coeziune a Uniunii Europene în România;
  • sprijinirea schimbului de experienţă şi idei între instituţii şi specialişti interesaţi în implementarea de proiecte.

Pentru detalii, vă rugăm accesați broșura EuroIMPACT. Articole post-eveniment și înregistrarea video a conferinței sunt disponibile aici.

Conferința EuroIMPACT

Sari la conținut