Dezbatere: The European Pillar of Social Rights: Impact and Future Perspectives (online)

Institutul European din România organizează o nouă dezbatere online în cadrul seriei intitulate Actualitatea europeană în reflector, care are ca obiectiv informarea publicului larg despre importanța pe care Consiliul Uniunii Europene o are în coordonarea politicilor statelor membre în domenii specifice, aducând în discuție subiecte care sunt prioritare pe agenda Președinției curente a Consiliului.

Evenimentul va avea loc în data de 24 aprilie 2024, între orele 11:00 – 13:00 (ora locală București) și va avea ca temă ”The European Pillar of Social Rights: Impact and Future Perspectives”.

La dezbatere vor participa reprezentanți ai instituțiilor europene și naționale, experți și cercetători din România și alte state membre ale UE, reprezentanți ai mediului academic, ai societății civile, mass media ș.a.

Lucrările evenimentului se vor desfășura în limba engleză.

Participarea este posibilă prin completarea formularului de înscriere, în limita locurilor disponibile pe platforma Zoom, până cel mai târziu la data de 23 aprilie a.c., urmând ca detaliile de conectare pentru Zoom să fie transmise participanților confirmați.

Agendă

Info GDPR evenimente IER

Sari la conținut