Dezbatere: „Securitatea energetică în Uniunea Europeană: între ambițiile verzi și asigurarea aprovizionării” (online)

Institutul European din România lansează o nouă serie de dezbateri online, intitulată generic Actualitatea europeană în reflector, care are ca obiectiv informarea publicului larg despre importanța pe care Consiliul Uniunii Europene o are în coordonarea politicilor statelor membre în domenii specifice, aducând în discuție subiecte care sunt prioritare pe agenda Președinției curente a Consiliului.

Primul eveniment din această serie, organizat în parteneriat cu Ambasada României în Republica Cehă, va avea loc în data de 14 octombrie 2022, între orele 11.00 – 13.00 (ora României) și va avea ca temă Securitatea energetică în Uniunea Europeană: între ambițiile verzi și asigurarea aprovizionării.

La dezbatere vor participa reprezentanți ai instituțiilor europene și naționale, experți și cercetători din România și alte state membre ale UE, reprezentanți ai mediului academic, ai societății civile, mass media ș.a.

Lucrările evenimentului se vor desfășura în limba engleză.

Participarea este posibilă prin completarea formularului de înscriere, în limita locurilor disponibile pe platforma Zoom, până cel mai târziu la data de 12 octombrie a.c., urmând ca detaliile de conectare pentru Zoom să fie transmise participanților confirmați.

Agendă

Info GDPR evenimente

Sari la conținut