Panel dezbatere: Cum pot fi atrase investițiile strategice în regiuni? 6 aprilie 2016, Cracovia/Polonia

6 aprilie 2016 – Institutul pentru Studii Estice (ISE, Varșovia) și Institutul European din România (IER) au organizat panelul-dezbatere cu tema: Cum pot fi atrase investițiile strategice în regiuni?

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul celei de-a doua ediții a Congresului European al Autorităților Locale, care a avut loc în Cracovia, Polonia, în perioada 5 -6 aprilie 2016. Congresul European al Autorităților Locale se dorește a fi o platformă de schimb de opinii, cunoștințe și experiență pentru liderii  autorităților locale, a elitelor regionale cu reprezentanți ai administrațiilor de stat, ai ONG-urilor și ai mediului de afaceri. Misiunea congresului este de a crea o atmosferă pozitivă în vederea facilitării schimbului de informații și îmbunătățirea cooperării între regiunile din Uniunea Europeană.

Panelul organizat de ISE și IER s-a bucurat de participarea unor reputați experți și analiști din statele membre ale Uniunii Europene și va fi moderat de doamna Gabriela Drăgan, Director General al IER.

Pentru mai multe informații despre Congresul European al Autorităților Locale vă rugăm accesați ECLG.

SINTEZĂ eveniment 
FOTO eveniment 

Prezentare – Emil Boc, Primar al orașului Cluj-Napoca (România), fost Prim-Ministru al Guvernului României 
Prezentare  Ruslan Martsinkiv, Primar, Ivano-Frankivsk City Council, Ucraina

Sari la conținut