Dezbatere: Dezvoltarea regională și reforma politicii de coeziune post-2020

20 octombrie 2017 – Institutul European din România și Centrul de Studii Europene al Facultății de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, au organizat dezbaterea cu tema Dezvoltarea regională și reforma politicii de coeziune post-2020.

Evenimentul a avut loc la Iași, în Sala Senatului Universității „Alexandru Ioan Cuza” și a fost inclus în programul „Zilelor Universității”, sub egida campaniei de dezbateri publice dedicate pregătirii Președinției române a Consiliului UE.

Printre subiectele abordate amintim: oportunități și provocări ale dezvoltării regionale, identificarea de premise ale unei absorbții sănătoase de fonduri europene, identificarea de arii cheie de dezvoltare și elaborarea de priorități bugetare ș.a.

La eveniment au participat reprezentanți ai administrației publice, specialiști din mediul academic și de cercetare, experți ai think-tank-urilor preocupate de analiza politicilor, precum și reprezentanți ai societății civile și mass-media.

Agenda

Comunicat de presă 

Victor Negrescu: „România susţine menţinerea unei politici de coeziune puternice şi eficiente după 2020“

Sari la conținut