Congresul European al Autorităților Locale, 27-28 martie 2017, Cracovia/Polonia

27-28 martie 2017 – În perioada 27-28 martie 2017 a avut loc, la Cracovia cea de-a treia ediție a Congresului European al Autorităților Locale. Evenimentul se dorește a fi o platformă de schimb de opinii, cunoștințe și experiență pentru liderii  autorităților locale, a elitelor regionale cu reprezentanți ai administrațiilor de stat, ai ONG-urilor și ai mediului de afaceri. Misiunea congresului este de a crea o atmosferă pozitivă în vederea facilitării schimbului de informații și îmbunătățirea cooperării între regiunile din Uniunea Europeană.

În programul acestui eveniment a fost înscrisă și dezbaterea cu tema Regiuni CREATIVE: provocări și oportunități, organizată de Institutul European din România (IER) în parteneriat cu Institutul pentru Studii Estice (ISE, Varșovia) și Centrul de Cercetare Silvia Santagata – CSS-Ebla (Italia). Au participat reprezentanți ai autorităilor locale, precum și reputați experți și analiști din statele membre ale Uniunii Europene. Dezbaterea a fost moderată de doamna Gabriela Drăgan, Director General al IER. Mai multe informații despre panelul dezbaterii AICI.

Pentru mai multe informații despre Congresul European al Autorităților Locale vă rugăm accesați ECLG.

Prezentări în cadrul evenimentului:
UNESCO Creative Cities NetworkTowards an integrated management perspective – Martha Friel (CSS-EBLA ResearchCentre, Italy)

Video dezbatere Regiuni CREATIVE: provocări și oportunități

Sari la conținut