Conferinţa anuală şi ediţia a treia a Premiilor de Excelenţă IER

13  decembrie 2012 – Noul cadru financiar multianual: priorităţi pentru Uniunea Europeană, priorităţi pentru România

Institutul European din România, în colaborare cu Reprezentanţa Comisiei Europene în România, a organizat în data de 13 decembrie a.c. conferinţa cu tema: Noul cadru financiar multianual: priorităţi pentru Uniunea Europeană, priorităţi pentru România. Evenimentul a prilejuit, totodată, şi cea de-a treia ediţie a Premiilor de Excelenţă IER, dedicate în acest an cercetării şi formării în afaceri europene, în mediul academic.

La conferinţă au participat reprezentanţi oficiali ai Ministerului Afacerilor Europene, ai Reprezentanţei Comisiei Europene în România, aiInstitutului European din România, ai ambasadelor statelor membre UE la Bucureşti, precum şi reputaţi experţi şi analişti economici,cercetători în afaceri europene.

Dezbaterile au fost urmate de festivitatea decernării Premiilor de Excelenţă IER. Laureaţii celei de-a treia ediţii sunt: Centrul de Excelenţă Jean Monnet în Studii Europene (Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iaşi), Institutul de Studii Euroregionale (Universitatea din Oradea), Centrul de Excelenţă pentru Reforma Instituţională şi Administrativă a Uniunii Europene – PRIAUE (Universitatea Babeş – Bolyai, Cluj Napoca), Institutul de Cercetări Europene (Universitatea Babeş – Bolyai, Cluj Napoca), Centrul de Studii ale Migraţiei şi Mobilităţii – SISEC (Universitatea de Vest din Timişoara), Centrul de Studii Euro-Atlantice (Universitatea din Bucureşti), Centrul de Studii de Drept European  (Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu”) şi Asociaţia Română de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene.

Evenimentul a fost transmis în direct pe www.caleaeuropeană.ro.

Broşura evenimentului
Prezentare Gabor Hunya
Prezentare Dragoş Pîslaru
Sinteza evenimentului

Album FOTO

Sari la conținut