Lansarea celei de-a treia ediții a proiectului Promotori pentru democrație europeană

Ai între 18 şi 30 de ani? Eşti cetăţean al Uniunii Europene şi membru al unei asociaţii de tineret, studenţeşti sau al unui grup informal care desfăşoară acţiuni cu şi pentru tineri?
Biroul de Informare al Parlamentului European în România, alături de partenerii săi – Ministerul Tineretului şi Sportului, Asociaţia Pro Democraţia (APD) şi Group of the European Youth for Change (GEYC) – te invită să te înscrii la cea de-a treia ediţie a proiectului Promotori pentru democraţie europeană, care se desfăşoară în perioada aprilie-noiembrie 2017. Acest proiect îşi propune să implice în fiecare an câte 30 de tineri în promovarea democraţiei şi a valorilor care îi unesc pe cetăţenii Uniunii Europene. Termenul limită pentru înscriere este 5 martie 2017, ora 23.59.
În acest an cei 30 de tineri vor participa la:
• workshop-ul Democrație europeană în acțiune (București, 5 – 7 aprilie 2017);
• implementarea la nivel local a unor acțiuni de comunicare proprii, cu sprijinul organizațiilor din care fac parte (6 – 26 mai 2017);
• un eveniment final de prezentare a rezultatelor activităților desfășurate de participanți (09-10 noiembrie 2017);
o întâlnire cu deputaţi români în Parlamentul European la sediul central al instituţiei din Bruxelles (Bruxelles, 26-29 noiembrie 2017).
Mai multe detalii pot fi consultate accesând pagina proiectului.
Sari la conținut