Institutul European din România lansează platforma de învățare AFTIPA

Institutul European din Romania (IER), instituție publică aflată în coordonarea Ministerului Afacerilor Externe, anunță lansarea platformei de învățare AFTIPA.ro, dedicată personalului din instituțiile publice. Platforma face parte din proiectul AFTIPA – Anti-Fraud Training Initiative for Public Administration, proiect finanțat de Uniunea Europeană, prin linia de finanțare EUAF – 2022 – TRAI*.

Cursurile găzduite pe platforma AFTIPA se adresează exclusiv personalului din administrația publică centrală sau locală, cu atribuții în domeniul achizițiilor publice, avertizorilor de integritate, precum și personalului din instituțiile publice implicate în atragerea, gestionarea și utilizarea fondurilor europene nerambursabile.

Programul de formare a fost structurat pentru a oferi informații relevante despre schimbările legislative la nivel național și european în materie de achiziții publice, mecanismul de avertizare de integritate în instituțiile publice și modalitățile de prevenire a corupției și a fraudei.

Cursurile se vor desfășura în perioada octombrie 2023 – iulie 2024. Accesarea cursurilor se face gratuit, în format asincron (e-Learning), ceea ce înseamnă că pot fi parcurse la orice oră, în ritmul propriu al fiecărui participant.

Înscrierea se face pe www.aftipa.ro.

Pentru mai multe detalii cu privire la cursurile AFTIPA, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: cursuri.aftipa[at]ier.gov.ro

* Proiect finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate sunt exclusiv ale autorului (autorilor) și nu le reflectă neapărat pe cele ale Uniunii Europene. Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea finanțatoare nu sunt considerate responsabile pentru acestea.

Sari la conținut