IER și Qvorum implementează proiectul: Good practices exchange study visit in Iceland in the field of democracy development

Institutul European din România (IER), în parteneriat cu Asociația Institutul pentru Democrație Participativă Euro Qvorum și cu The Icelandic Human Rights Centre (ICEHR) implementează proiectul Good practices exchange study visit in Iceland in the field of democracy development.

Obiectivul general al proiectului este să disemineze bunelor practici și să stimuleze gândirea critică în domeniul dezvoltării democrației, a bunei guvernări și a drepturilor omului în rândul partenerilor implicați în proiect.

Proiectul este implementat pe o perioadă de 4 luni, septembrie-decembrie 2016 și vizează activități de schimburi de experiență și expertiză între organizațiile din România și Islanda și activități de diseminare a bunelor practici.

Proiectul este finanțat din Fondul pentru Relații Bilaterale – Programul RO01 – Asistență tehnică și Fondul Bilateral la Nivel Național – Măsura I, în cadrul Ministerului Fondurilor Europene, în calitate de Punct Național de Contact.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene, http://www.eeagrants.ro/acasa

Sari la conținut