Hackathon: Young Citizens for Europe, 6-7 mai 2017

Ești pasionat de IT și convins de beneficiile Uniunii Europene? Vrei ca tinerii să fie mai informați despre UE și mai implicați civic? Ai o idee de aplicație sau joc care să facă acest lucru?

Danube Youth Alliance te așteaptă pe 6-7 mai la Hackathonul: “Young Citizens for Europe” pentru a realiza împreună o aplicație și un joc care să ridice nivelul de informare și de implicare civică a tinerilor privind Uniunea Europeană.

Pe perioada hackathonului și a realizării ideilor vei fi sprijinit de echipa de mentori, profesioniști, foștii coordonatori GovITHub, precum și de experți privind funcționarea Uniunii Europene. Mai apoi, aplicația și jocul vor fi lansate pe 17 mai într-un eveniment organizat de Danube Youth Alliance.

Evenimentul este desfășurat în cadrul proiectului Promotori pentru Democrația Europeană, inițiat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România și este organizat de asociația Danube Youth Alliance – România, cu sprijinul Smart Everything Everywhere și Webby-Soft.

Află mai multe detalii și înscrie-te la www.hackathon-demos.eu.

Sari la conținut