Festivalul Ambasadelor – ONE World 2017

Institutul European din România este partener al celei de-a treia ediții aniversare a evenimentului multicultural, Festivalul Ambasadelor, cu tema ONE World.
Festivalul este organizat de către Asociația ESCU în perioada 7-10 septembrie la Grand Hotel du Boulevard, spațiul unde vor fi găzduite expozițiile de artă etnografică și conferințele inspiraționale, Cinema PRO, unde vor fi proiectate filme artistice și documentare recente din peste 15 țări, și Parcul Titan, locul de desfășurare al World Bazaar & Show, cu spectacole exotice de World Music şi dansuri din toate colţurile lumii, cu standuri de prezentare ale ambasadelor participante, ateliere, ceremonii și workshop-uri multiculturale şi degustări de preparate culinare din peste 10 bucătării tradiționale. Vor avea loc spectacole de muzică și dans cu influențe din țări precum India, Indonezia, Angola, Argentina, Brazilia, Malaezia, Vietnam, Grecia, Cuba, Iordania, Peru, Coreea de Sud, Pakistan, Armenia, China și România.
Ediția din acest an a conturat pentru publicul din România un traseu prin care vizitatorii să poată calatori, învăța și experimenta într-un mod cât mai dinamic și realist diferite forme de cultură, muzică, conversații, proiecții cinematografice, ceremonii și tradiții ale unor țări și civilizații care sunt reprezentate in România de ambasade, institute culturale, minorități și asociații etnice, dar și de organizații internaționale.
Clipul de promovare a Festivalului Ambasadelor ONE World 2017 este disponibil AICI.
Mai multe informații despre festival și despre programul evenimentului sunt disponibile la link-urile de mai jos, precum și în comunicatul de presă.
Sari la conținut