EUReKA project and its digital #key4mobility: Ce instrumente digitale avem pentru mobilitate în UE?

Institutul European din România organizează joi, 14 octombrie 2021, între orele 11:30 și 13:30 (format online, Zoom), evenimentul de promovare și diseminare a principalelor produse ale proiectului european EUReKA, respectiv facilități digitale pentru exercitarea dreptului de liberă circulație.

EUReKA vizează promovarea și facilitarea mobilității cetățenilor în Uniunea Europeană, apelând la o serie de inițiative inovatoare. Proiectul este coordonat de Centrul de Studii și Cercetare IDOS (Italia) împreună cu parteneri din Croația (Zagreb Grad), Franța și Portugalia (Tandem Plus), Germania (Acli e.V.), Italia (Asociația ACLI, Patronatul ACLI, Fondazione Mondo Digitale, ANCI Lazio), România (Institutul European din România, Novapolis, Cartel ALFA).

Intervențiile experților invitați vor fi urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri, bazată pe întrebări de la participanți, care vor putea fi semnalate și prin formularul de înscriere la eveniment. Pentru facilitarea dezbaterii, vă invităm să accesați posterul de promovare a facilităților digitale dezvoltate în cadrul acestui proiect #key4mobility (portal și aplicații), precum și Manualul de bune practici, disponibil aici. Vă invităm să le vizitați, să le evaluați și să ne transmiteți impresiile și/sau comentariile dumneavoastră prin completarea celor două chestionare disponibile – facilități digitale și mobilitate.

Participarea la eveniment este posibilă prin completarea formularului de înscriere, în limita locurilor disponibile pe platforma Zoom, până cel mai târziu la data de 12 octombrie a.c. urmând ca detaliile de conectare la platforma online să fie transmise participanților confirmați.

Proiect de agendă

Info GDPR evenimente

Sari la conținut