Conferința anuală a IER: ”Sporirea rezilienței Uniunii Europene: securitatea alimentară, interconectivitatea și schimbările climatice”

Institutul European din România (IER) organizează în data de 9 decembrie a.c., în format online, conferința cu tema ”Sporirea rezilienței Uniunii Europene: securitatea alimentară, interconectivitatea și schimbările climatice”.

Eveniment de tradiție al IER, conferința anuală este organizată cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe și are ca obiectiv identificarea oportunităților și provocărilor cu care se confruntă Uniunea Europeană și România,  în contextul actual. Reziliența nu înseamnă numai capacitatea de a rezista în fața provocărilor și de a le face față, ci și aceea de a realiza tranziții într-un mod durabil, echitabil și democratic. Având în vedere nevoia de coordonare și de solidaritate la nivelul Uniunii, vor fi supuse dezbaterii propuneri de măsuri și soluții inovatoare pentru cele trei direcții de acțiune, respectiv securitatea alimentară, interconectivitatea și schimbările climatice.

Participarea este posibilă prin completarea formularului de înscriere până cel mai târziu la data de 8 decembrie a.c.

Agendă

Info GDPR evenimente

Sari la conținut