Conferința aniversară IER@20 „O nouă viziune pentru Uniunea Europeană” și ediția a X-a a Premiilor de Excelență IER

În data de 5 decembrie 2019, va avea loc la București conferința aniversară IER@20 cu tema „O nouă viziune pentru Uniunea Europeană”. Evenimentul este organizat de Institutul European din România (IER), cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe.

La eveniment vor participa reprezentanți oficiali, precum și reputați experți și analiști specializați în domeniul afacerilor europene. Agenda conferinței propune o analiză a viitorului Europei din două perspective: prima este legată de noua arhitectură instituțională la nivelul Uniunii Europene (panelul intitulat „Principalele evoluții la nivelul Uniunii Europene”), iar cea de-a doua de negocierile legate de viitorul Cadru Financiar Multianual și, implicit, de reforma bugetului UE (panelul „Poziționarea României în contextul viitorului Cadru Financiar Multianual”).

Conform tradiției, dezbaterile vor fi urmate de festivitatea de decernare a Premiilor de Excelență IER pentru promovarea spiritului și valorilor europene, aflate la cea de-a X-a ediție. În acest an aniversar, în centrul atenției vor fi personalitățile care au coordonat activitatea institutului în cei 20 de ani de activitate: președinți ai Consiliului de Administrație IER și directori generali.

Participarea la eveniment se face pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile.

Informații suplimentare pot fi solicitate la adresa de email evenimente[@]ier.gov.ro.

Sari la conținut