Anunț privind lansarea unui sondaj în cadrul proiectului EUReKA

Institutul European din România lansează un sondaj despre libera circulație a cetățenilor mobili din UE și incluziunea acestora. Acest sondaj este realizat în cadrul proiectului „EUReKA – A Key Acces to EU Right”, implementat de către IER împreună cu IDOS și nouă parteneri din șase state membre UE (România, Germania, Italia, Portugalia, Franța și Croația). Proiectul este co-finanțat de Comisia Europeană prin Programul European pentru Drepturi, Egalitate și Cetățenie.

Obiectivul acestui sondaj este de a identifica și evalua instrumente tehnologice existente sau potențiale (în principal site-uri web și aplicații) capabile să ofere un acces facil la informații, servicii și îndrumare pentru cetățenii UE și membrii familiilor acestora care locuiesc într-un alt stat membru. Contribuția dumneavoastră ne ajută să dobândim suficiente cunoștințe bazate pe experiență pentru a dezvolta un portal web inovator și o aplicație cu scopul de a le testa în șase state membre UE.

Acest sondaj este foarte important pentru a obține informații generale despre bunele practici existente la nivel local, și eventual național, și totodată pentru a identifica punctele tari și slabe ale acestora.

Sondajul se adresează persoanelor din: organizații publice, organizații private, asociații ale cetățenilor mobili UE, alte ONG-uri (Organizație non- guvernamentală). Vă rugăm să rețineți faptul că acest sondaj se derulează pe o perioadă scurtă de timp.

Vă rugăm accesați linkul de mai jos pentru completarea chestionarului:

https://it.surveymonkey.com/r/eurekarom

Vă mulțumim pentru timpul acordat ce va susține această cercetare!

 

 

Sari la conținut