Anunţ privind lansarea depunerii de candidaturi în cadrul Proiectului de Studii de Strategie şi Politici SPOS 2018

Institutul European din România, prin Biroul Studii şi Analize, lansează Proiectul SPOS 2018, care presupune realizarea unei noi serii de studii ce urmăresc sprijinirea procesului de elaborare şi fundamentare a strategiilor şi politicilor României în perioada post-aderare. Proiectul SPOS se află la a 13-a ediție.

Studiile incluse în cadrul proiectului SPOS 2018 sunt următoarele:

1. Cadrul Financiar Multianual post-2020: riscuri și oportunități pentru politica de coeziune și politica agricolă comună 
2. Revitalizarea Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării – între priorități politice și interese economice
3. Tranziția către o economie circulară. De la managementul deșeurilor la o economie verde în România
4. Pilonul european al drepturilor sociale: reducerea inegalităților și a decalajelor sociale în România. Evoluții ale politicilor și inițiativelor europene din domeniul tineretului

Activitatea de cercetare se va derula în perioada mai – octombrie a.c.

Mai multe informații privind depunerea candidaturilor, procesul de selecție a echipelor de cercetare și detalii despre scopul/obiectivele principale ale studiilor se regăsesc aici.

Toţi cei interesaţi să participe la elaborarea studiilor incluse în proiect sunt invitaţi să transmită către IER, la adresa eliza.vas@ier.gov.ro, până la data de 1 aprilie 2018 inclusiv, un dosar de candidatură în echipă.

Pentru alte informații, o puteți contacta pe dna Eliza Vaş, expert, Biroul Studii şi Analize, tel. 021 314 26 96/int 150 (de luni până joi, între orele 14.00 și 16.00).

Întrebări frecvente

Sari la conținut