Anunţ privind depunerea de candidaturi în cadrul Proiectului de Studii de Strategie şi Politici SPOS 2024 pentru realizarea unui studiu referitor la agenda europeană a Ucrainei

Institutul European din România (IER), prin Compartimentul Studii, a lansat Proiectul SPOS 2024, care presupune realizarea unei noi serii de studii ce urmărește sprijinirea procesului de elaborare şi fundamentare a strategiilor şi politicilor României în perioada post-aderare. Seria SPOS reprezintă una dintre activitățile emblematice ale IER, iar studiile publicate de-a lungul anilor pot fi consultate aici.

Prezentul anunț vizează depunerea de candidaturi în cadrul Proiectului SPOS 2024 pentru realizarea unui studiu referitor la: „Agenda europeană a Ucrainei. Impactul integrării Ucrainei asupra funcționării politicilor și structurii instituționale a UE”.

Calendarul activității de cercetare: iulie – decembrie 2024.

Mai multe informații privind depunerea candidaturilor și procesul de selecție a echipei de cercetare se regăsesc în anunțul integral disponibil mai jos.

Toţi cei interesaţi să participe la elaborarea studiilor incluse în proiect sunt invitaţi să transmită către IER, la adresa studii[at]ier.gov.ro, până la data de 12 iunie 2024 inclusiv, un dosar de candidatură în echipă.

 

Anunț integral

Termeni de referință preliminari

Formular de înscriere

Întrebări frecvente (a se citi cu atenție)

Sari la conținut