A Key Access to EU Rights – Conferința finală a proiectului EUReKA

Institutul European din România organizează joi, 18 noiembrie 2021, conferința finală a proiectului european A Key Access to the EU Rights – EUReKA.

Evenimentul va avea loc între orele 10:30 și 13:30 (format online, Zoom), iar lucrările se vor desfășura în limba engleză.

Obiectivul conferinței este de a prezenta cetățenilor mobili din UE și părților interesate concluziile proiectului EUReKA și principalele sale realizări. Proiectul promovează și facilitează mobilitatea cetățenilor în Uniune, apelând la inițiative inovatoare și punând la dispoziția cetățenilor mobili din UE noi instrumente (Manual de bune practici, Portal și o Aplicație – a se vedea în Poster sau aici).

EUReKA este coordonat de Centro Studi e Ricerche IDOS (Italia) și a fost implementat împreună cu parteneri din Croația (Grad Zagreb), Franța și Portugalia (Tandem Plus), Germania (Acli eV), Italia (Associazione Cristiane Lavoratori Italiani ACLI, Patronato ACLI, Digital World Foundation, ANCI Lazio), România (Institutul European din România, Asociația Novapolis, Cartel ALFA).

Participarea la eveniment este posibilă prin completarea formularului de înscriere, în limita locurilor disponibile pe platforma Zoom, până cel mai târziu la data de 16 noiembrie a.c. urmând ca detaliile de conectare la platforma online să fie transmise participanților confirmați.

Agendă

Info GDPR evenimente

Sari la conținut